Tuesday 1 May 2012

Norbain llança Service Plus a IFSEC

Norbain llança Service Plus a IFSEC
Fes clic aquí per veure aquest missatge a la nostra pàgina web: http://www.norbain.com/news/ref:N4F9F8FA819F20/
Norbain llança Service Plus a IFSEC
1 maig 2012

Reading Regne Unit
Hall 5, Stand D20
Norbain va a utilitzar IFSEC 2012 per llançar oficialment la seva nova oferta de serveis professionals, Norbain Service Plus. Dissenyat per complementar els instal · ladors propis conjunts d'habilitats, Service Plus ofereix una gamma de serveis que poden ser utilitzats per reduir el risc de les instal · lacions, minimitzar el temps de permanència en el lloc pels enginyers i fer que les noves tecnologies, com sistemes de vigilància IP, més accessible.
Els serveis inclouran:• Configuració• lloc de l'enquesta i disseny de sistemes• Posada en marxa• Solució de problemes
Keith Purvis, director d'operacions de Norbain, és responsable de liderar el desenvolupament de Norbain Service Plus. "No hi ha dubte que la indústria està canviant", comenta. "Norbain ha invertit considerables recursos per assegurar d'estar al corrent dels canvis tecnològics i estem dedicats a assegurar que els nostres clients es beneficien d'això. Creiem que aquesta nova oferta de servei ajudarà als nostres clients fer front a les noves tecnologies i es trenquen en rendibles mercats emergents ".
Visiteu-nos a l'estand de Norbain parlar amb Keith i el seu equip sobre com Service Plus pot ajudar a fer créixer el seu negoci i aprofitar les noves oportunitats. Keith també estarà al capdavant d'un seminari sobre el tema - si us plau visiti www.norbain.com / IFSEC per reservar el seu lloc.
Per a tota la informació sobre Norbain Service Plus, si us plau visiti el lloc web dedicat a www.norbainserviceplus.com.
Per conèixer les últimes notícies i informació, seguir-nos a twitter.Per a totes les consultes de vendes, si us plau poseu-vos en contacte amb:marketing@norbain.com
Per a totes les consultes de mitjans, poseu-vos en contacte amb:El Departament de MàrquetingNorbain SD210 WHARFEDALE carreteraWinnersh TriangleWokinghamBerkshireRG41 5TP
Tel: 01189 125 000Poseu-vos en contacte per correu electrònic

IFSEC_2012_-_Norbain_Service_Plus_Aprvd.doc



(28 KB)Imatges relacionades:Esdeveniments relacionats:
IFSEC 2012Sobre Norbain SD LtdInformació general
Amb ingressos anuals de més de £ 100 milions i creixent, Norbain SD és un dels distribuïdors més reeixits d'Europa de circuit tancat de televisió, vídeo IP, control d'accés i equips de detecció d'intrusos.
Amb seu a Reading, Berkshire, la companyia dóna feina a més de 250 persones a tot el Regne Unit en diverses oficines de vendes i al seu centre de distribució a Manchester. Cada any, la divisió internacional de la companyia de vendes ven a 77 països dels 5 continents.
Poseu-vos en contacte amb:Norbain SD LtdTel: +44 (0) 1189 125 000Fax: +44 (0) 1189 125 001Correu electrònic: marketing@norbain.comWeb: www.norbain.comPodeu modificar les vostres opcions de subscripció o donar-se de baixa en qualsevol moment fent clic aquí o visitant www.norbain.com.
Norbain SD LtdRegistrat a Anglaterra Número 2808938Domicili social: Norbain Casa, Eskdale Road, Winnersh Triangle, Wokingham, Berkshire, RG41 5TS, Anglaterra
Respondre a:
Respondre a Norbain SD
Enviar

No comments:

Post a Comment