Tuesday 1 May 2012

Norbain lanceert Service Plus op IFSEC

Norbain lanceert Service Plus op IFSEC
Klik hier om dit bericht te bekijken op onze website: http://www.norbain.com/news/ref:N4F9F8FA819F20/
Norbain lanceert Service Plus op IFSEC
De 01 mei 2012

Reading VK
Hal 5, stand D20
Norbain zullen gebruiken IFSEC 2012 tot officieel te lanceren hun nieuwe professionele dienstverlening, Norbain Service Plus. Ontworpen om installateurs eigen vaardigheden, Service Plus biedt een scala van diensten die kunnen worden gebruikt om het risico van de installaties te verminderen, het minimaliseren van de tijd besteed aan de site door ingenieurs en nieuwe technologieën, zoals IP Surveillance, meer toegankelijk.
Diensten zijn onder andere:• Configuratie• Site survey en systeemontwerp• Inbedrijfstelling• Problemen oplossen
Keith Purvis, Operations Director bij Norbain, is verantwoordelijk voor het leiden van de ontwikkeling van Norbain Service Plus. "Er is geen twijfel dat de industrie aan het veranderen is," zegt hij. "Norbain heeft aanzienlijke middelen geïnvesteerd om ervoor te zorgen blijven we op de hoogte van technologische veranderingen en we zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat onze klanten profiteren. Wij geloven dat deze nieuwe dienst helpt onze klanten aan te pakken nieuwe technologieën en breken in winstgevende opkomende markten. "
Bezoek ons ​​op de Norbain stand om met Keith en zijn team te spreken over de manier waarop Service Plus kan helpen bij uw bedrijf laten groeien en te profiteren van nieuwe kansen. Keith zal ook het leiden van een seminar over het onderwerp - kunt u terecht op www.norbain.com / IFSEC om uw plaats te reserveren.
Voor alle informatie over Norbain Service Plus kunt u terecht op de speciale website www.norbainserviceplus.com.
Voor het laatste nieuws en informatie, volg ons op twitter.Voor alle sales vragen, dan kunt u contact opnemen met:marketing@norbain.com
Voor alle vragen van de media, dan kunt u contact opnemen met:De afdeling MarketingNorbain SD210 Wharfedale RoadWinnersh DriehoekWokinghamBerkshireRG41 5TP
Tel: 01189 125 000Neem contact op via e-mail

IFSEC_2012_-_Norbain_Service_Plus_Aprvd.doc



(28 KB)Verwante foto's:Gerelateerde activiteiten:
IFSEC 2012Over Norbain SD LtdOverzicht
Met een jaarlijkse omzet van meer dan £ 100 miljoen en groeit, Norbain SD is een van de meest succesvolle distributeurs in Europa van CCTV, IP Video, Access Control en inbraakdetectie apparatuur.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Reading, Berkshire, het bedrijf werken meer dan 250 mensen in het Verenigd Koninkrijk in diverse verkoopkantoren en bij het distributiecentrum in Manchester. Elk jaar, van het bedrijf International Sales Divisie verkoopt in 77 landen op 5 continenten.
Neem contact op met:Norbain SD LtdTel: +44 (0) 1189 125 000Fax: +44 (0) 1189 125 001E-mail: marketing@norbain.comWeb: www.norbain.comU kunt uw abonnement instellingen of op elk moment uitschrijven door hier te klikken of het bezoeken van www.norbain.com.
Norbain SD LtdGeregistreerd in Engeland onder nr. 2808938Geregistreerd adres: Norbain House, Eskdale Road, Winnersh Driehoek, Wokingham, Berkshire, RG41 5TS, Engeland
Antwoord op:
Antwoord op Norbain SD

No comments:

Post a Comment