Tuesday 1 May 2012

Norbain IFSEC az Service Plus başlattı

Norbain IFSEC az Service Plus başlattı
İnternet sitemizde bu mesajı görmek için buraya tıklayın: http://www.norbain.com/news/ref:N4F9F8FA819F20/
Norbain IFSEC az Service Plus başlattı
1 Mayıs 2012

Birleşik Krallık Okuma
Hall 5 D20 Standı
Norbain resmen yeni profesyonel hizmet sunan, Norbain Service Plus başlatmak için IFSEC 2012 kullanıyor olacak. Iltifat montajcılar kendi beceri setleri, Service Plus tesislerin riskini azaltmak için kullanılabilir bir dizi hizmet sunuyor için mühendisler tarafından tasarlanan sitede harcanan zamanı en aza indirmek ve IP Gözetim, daha erişilebilir gibi yeni teknolojiler olun.
Hizmetler içerecektir:• Yapılandırma• Saha araştırması ve sistem tasarımı• Devreye Alma• Sorun Giderme
Keith Purvis, Norbain Operasyon Direktörü, Norbain Service Plus gelişimine öncülük sorumludur. Diye yorumluyor "sanayi, değişmekte olduğunu hiç şüphe yok". "Norbain biz teknolojik değişiklikleri yakından takip kalmak sağlanmasında önemli kaynaklar yatırım yaptı ve biz müşterilerimize bu yarar sağlamaya adadık. Bu yeni hizmet sunan müşterilerimize yeni teknolojileri mücadele ve karlı gelişmekte olan pazarlara girmek yardımcı olacağına inanıyoruz. "
Nasıl Servisi Hakkında Keith ve ekibi ile konuşmak için Norbain standında bizi ziyaret edin Plus, işinizi büyütmenize yardımcı olmak ve yeni fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Keith de bu konuda bir seminer açacak - yerinizi ayırtmak www.norbain.com / IFSEC ziyaret edin.
Norbain Servis artı tüm bilgi için, www.norbainserviceplus.com de özel web sitemizi ziyaret ediniz.
Son haberler ve bilgiler için, Bizi Twitter'dan takip edin.Tüm satış talepleriniz için lütfen iletişime geçiniz:marketing@norbain.com
Tüm medya talepleriniz için lütfen iletişime geçiniz:Pazarlama DepartmanıNorbain SD210 Wharfedale YolWinnersh ÜçgenWokinghamBerkshireRG41 5TP
Tel: 01189 125 000E-posta ile ulaşın

IFSEC_2012_-_Norbain_Service_Plus_Aprvd.doc



(28 KB)İlgili görüntüleri:İlgili olaylar:
IFSEC 2012Norbain SD Ltd HakkındaGenel bakış
100.000.000 £ ve büyüyen aşan yıllık cirosu ile, Norbain SD CCTV, IP Video, Erişim Kontrolü ve Hırsız Algılama ekipman Avrupa'nın en başarılı distribütör biridir.
Reading, Berkshire Merkezi, şirketin çeşitli satış ofisleri ve Manchester dağıtım merkezinde Birleşik Krallık çapında 250'den fazla kişiyi istihdam etmektedir. Her yıl, şirketin Uluslararası Satış bölümü 5 kıtada 77 ülkeye satıyor.
İletişim:Norbain SD LtdTel: +44 (0) 1189 125 000Faks: +44 (0) 1189 125 001E-posta: marketing@norbain.comWeb: www.norbain.comSen www.norbain.com buraya tıklayarak ya da ziyaret ederek istediğiniz zaman abonelik ayarları veya unsubscribe değiştirebilirsiniz.
Norbain SD Ltdİngiltere'de No 2808938 KayıtlıKayıtlı adresi: Norbain House, Eskdale Road, Winnersh Üçgen, Wokingham, Berkshire, RG41 5TS, İngiltere
Cevap:
Norbain SD Cevap

No comments:

Post a Comment