Tuesday 13 March 2012

Verklarende woordenlijst CCTV en hun betekenis

Wat is "Resolutie"We hebben allemaal al in een elektronische winkel waar ze een serie van plasma-en LCD's gemonteerd naast elkaar. We horen de term "hogere resolutie" in een verkoopgesprek. Wanneer we verwijzen naar "resolutie", het betekent gewoon het "totaalbeeld scherpte" en wordt gemeten door het tellen van zowel de horizontale lijnen (verticale resolutie) en verticale lijnen (horizontale resolutie) van een afbeelding. Raadpleeg de onderstaande diagram. De witte lijnen worden ook gerekend als een lijn in de foto. Met andere woorden, resolutie kwantificeert hoe dicht de lijnen elkaar en toch nog zichtbaar geteld. Hoe hoger het aantal tv-lijnen, hoe hoger de resolutie en des te meer details kunnen we zien.




Verticale Resolutie

Horizontale resolutie



Close-up van een typische CRT-kleurenscherm


Echter, wanneer we het hebben over "resolutie" in termen van een CCTV-camera, we hebben alleen betrekking op de "horizontale resolutie", omdat we niet kunnen veranderen de verticale resolutie, die is beperkt tot het aantal bepaald door het TV-scansysteem. (We kunnen de horizontale resolutie, en het hangt af van de horizontale resolutie van een camera, de kwaliteit van de ontvangen media, en de resolutie van de monitor.)
De horizontale resolutie van de camera wordt behandeld iets verschillend in tegenstelling tot de verticale resolutie. De horizontale resolutie wordt ook bepaald door het aantal verticale lijnen die kunnen worden gevangen genomen door een camera en weergegeven op een tv-scherm, maar we tellen alleen de verticale lijnen gebaseerd op de tv beeldverhouding van 4:3, om de natuurlijke deel van de te behouden een afbeelding. Voor een voorbeeld, zal 550 beeldlijnen horizontale resolutie overeenkomen met een maximum van ongeveer 733 lijnen (550 X 4/3) over het scherm. Daarom noemen we de horizontale resolutie als "TV lijnen (TVL)" in plaats van gewoon "verticale lijnen". Met andere woorden, als een camera fabrikant zegt dat hun camera 550TVL resolutie ondersteunt, betekent dit dat de camera het tv-beeld uitgangen op een monitor te ondersteunen met de resolutie van 550 TV lijnen zijn gebaseerd op de tv beeldverhouding van 4:3. Vergeet niet dat de resolutie van de camera is slechts zo goed als de resolutie output van de monitor.
CCTV-camera's kunnen worden onderverdeeld in twee groepen: hoge resolutie camera en standaard resolutie camera, in termen van CCD-resolutie. De CCD resolutie verschilt van de cameraresolutie. Indien u een camera specificatieblad, misschien vind je specificaties met de naam "Aantal Totaal aantal pixels" of "Aantal effectieve pixels". Deze specificaties vertellen wat resolutie CCD wordt gebruikt in deze camera. In het algemeen, een camera, die gebruik maakt van een CCD met een resolutie van 380K (768 x 494) effectieve pixels, is het een hoge resolutie camera. Als een camera maakt gebruik van een CCD met een resolutie van 250K (510 x 492) effectieve pixels, wordt het beschouwd als een standaard resolutie camera. De hoge resolutie (380K effectieve pixels) CCD wordt gebruikt om een ​​camera te maken met resolutie van 480 beeldlijnen en hoger. Aan de andere kant een camera die een lagere resolutie dan 480TVL ondersteunt, wordt een CCD met 250K effectieve pixels. Zo kun je zeggen dat er misschien een aanzienlijk verschil in scherpte tussen 420 TV lijnen en 480TVL camera's. Als je een camera, die een CCD gebruikt met 250K effectieve pixels, maar wordt geadverteerd als 480 TVL resoluties of hoger, zou het verstandig zijn om de werkelijke resolutie te bevestigen. Anders zult u uiteindelijk meer moeten betalen dan u zou mogen.Nu je een goed begrip van wat resolutie betekent hebben, kunnen sommige van jullie vragen zich af hoe we de tv-lijnen te tellen om de mate van resolutie te bepalen. Er zijn verschillende industriële / internationale normen om de mate van resolutie, zoals IEEE-208, EIA-1956 te testen, CCTV Labs test, etc. CCTV-fabrikanten uit te voeren resolutie tests op basis van deze normen.

Wat zijn "Effectieve Pixels"Volgens de definitie die op Standard "DCG-001-Vertaling-2005", effectieve pixels zijn de pixels op de beeldsensor (CCD), welke ingang licht valt via de optische lens, en die effectief terug te vinden in de uiteindelijke output gegevens van het beeld. Eenvoudig en doeltreffende pixels de pixels die daadwerkelijk worden gebruikt om het uiteindelijke beeld te produceren. De overige niet-gebruikte pixels worden niet meegeteld in het effectief aantal pixels, maar zijn te vinden in de Total Pixel specificatie.
Zie de onderstaande figuur waarin wordt beschreven de pixel-gerelateerde definities. De rechthoekige doos, de optische zwarte gebied een CCD. In de figuur ziet u de beeldcirkel van een lens. Deze cirkel kan worden aangepast door de brandpuntsafstand van de lens. De optische zwart gebied niet wordt gebruikt. Gebied C is ook een deel van de effectieve pixels, maar dit gebied wordt niet gegarandeerd door een opto-elektrische conversie element leverancier. Zo zou het maximum aantal pixels effectief gewaarborgd door een CCD fabrikant maximaal gebied B. gebied A is het aantal effectieve pixels begrensd door een cirkel beeld van een lens en dit gebied kan worden uitgebreid tot gebied B door aanpassing van de focal lengte van een lens. Als de beeldcirkel van een lens is groter dan in gebied, gebied A zal worden beperkt door Area B.


Fig1. Pixel-Related Definities


Gebied A: Aantal effectieve pixels beperkt door een beeldcirkel van een lensGebied B: Maximum aantal effectieve pixels gewaarborgd door een opto-elektrische conversie element leverancierGebied C: Maximum aantal effectieve pixels op een CCDGebied D: totaal aantal pixels op een CCDEen CCD fabrikant vermeldt zowel het totaal aantal pixels en effectieve pixel specificaties, en de meeste fabrikanten van camera's gebruik maken van de specs voor hun eigen doel. Toch zullen sommige fabrikanten van camera's alleen geven het totaal aantal pixels (of kan worden omschreven als "aantal pixels") op hun specificatieblad. Dit is zodat ze kunnen gebruiken in hun voordeel bij de marketing van hun product. Dit probleem is veroorzaakt enige verwarring bij de consument bij het vergelijken van verschillende merken van hetzelfde product.
Zoals besproken in het vorige nummer, CCTV-camera fabrikanten voornamelijk gebruik maken van een CCD met 250K (510H x 492V) effectieve pixels om een ​​CCTV-camera te maken onder 480 TVL resolutie en een 380K (768V x 494H) effectieve pixel CCD met een 480 TVL of hogere resolutie te maken camera, tenzij ze expliciet aan te geven dat ze een speciale CCD gebruikt.
Nu je een beter begrip van wat een effectieve pixel is en het verschil ten opzichte van totaal aantal pixels hebt, kun je beoordelen een camera spec sheet voor nauwkeurigheid en oordeel zelf de integriteit van het product.

Wat is "LUX"De lux (symbool: lx) is het Internationale Stelsel van Unit (SI-eenheid) van de verlichtingssterkte en licht emittance. SI-eenheid is de moderne vorm vanhet metrische stelsel en is over het algemeen een systeem van meeteenheden.Lux wordt in fotometrie als maat voor de intensiteit, zoals waargenomendoor het menselijk oog licht die raakt of passeert een oppervlak.In de CCTV-industrie, is Lux gedefinieerd als hoe gevoelig de camerabij weinig licht conditions.If je kijkt naar een specificatieblad,de gevoeligheid wordt bepaald door een aantal, maar in het bijzonder zal hetgevolgd door een F-nummer.
Wat betekent dit allemaal?
Voordat we de lux rating te interpreteren, zou het nuttig zijn om de wetenschappelijke betekenis van lux te definiëren.
Wat is "wetenschappelijke definitie van Lux"?
Lux een oorsprong, gebaseerd op de lumen. Een lux gelijk is aan een lumenper vierkante meter; lumen is de eenheid van lichtstroom, een maat voorhet vermogen van licht waargenomen door het menselijk oog.
1 lx (lux) = 1 lm/m2 (lumen per vierkante meter)
Het verschil tussen lux en lumen is de lux rekeningrekening houdend met het gebied waarover de lichtstroom wordt verspreid.
Voor het gemak laten we zeggen een zaklamp is 100 lumen en brandt in eengebied dat is een vierkante meter. De werkelijke verlichtingssterkte zou100 lux. Nu, laten we dat dezelfde zaklamp en neem het mee naar een gebieddat is verspreid over 10 vierkante meter.Dit leidt tot een dimmer verlichtingssterkte van slechts 10 lux.
De grafiek hieronder geeft je een idee van hoe helder een lux is in de praktijk.


Hoe wordt lux bepaald?
Lux is een subjectieve waarde en wordt bepaald door elke fabrikantmethode van testing.You kan hebben gezien de gevoeligheid uitgedruktals 0.5lux, 0.5lux @ F2.0, 0.5lux/F1.2 of andere variations.There isgeen standaard ISO-regelgeving als het gaat om het meten van lux, zodatdezelfde camera kan beoordelen een andere lux door verschillende fabrikanten.De reden is omdat de fabrikanten geen gebruik maken van dezelfde parameters bij het testen van lux.
Het resultaat zal afhangen van de volgende factoren:
F Stop: diafragma een lens is het gebied van de opening die bepalende hoeveelheid licht die naar binnen mag de CCD sensor.The verlagen van deF stop getal, hoe meer licht het in staat is te absorberen.


Zoals in deze figuur boven de onderste het diafragma, hoe groterhet diafragma, waardoor de lichtabsorptie veeleen grotere invloed zijn op de lux van de camera. dat wil zeggen. 1 lux / F10 gelijk0,01 lux / F1.0, aangezien het 10 keer meer licht dan op F10 lens te vangen.
Kleurtemperatuur: het kenmerk van zichtbaar licht, dat isuitgedrukt in Kelvin (K). Het is belangrijk dat Kelvin milieude camera de gevoeligheid wordt getest onder. Zoals lijken in het diagramis elk kleurtemperatuur zijn eigen golflengte (nm).Hoge kleurtemperatuur zoals 5000 K of meer, is koelblauw, dat een laag golflengte (~ 400nm) heeft. Lage kleurtemperatuurzoals 3000 K onder, staat voor warme gele kleur, die heeftgolflengte (~ 800 nm). Dit verschil van de golflengtezal kritisch verschil in lux te testen. Spectrum van 500nm lichtbron zal meer elektronen dan 700nm lichtbron.


Reflectie ratio: Reflectie-verhouding van het object en zijn achtergrondzal ernstige verstoring van de meting. Een voorwerp met 100%reflectie tarief zal leiden tot 100 keer meer licht op doel vliegtuigdan een object met 1% reflectie tarief
IRE: Unit gebruikt voor composiet video signalen te meten. 100 IRE gelijknaar 700mV, dit is volledige video-signaal dat zal werken op het beste beeld, contrast en helderheid. 50 IRE is de helft van het IRE en 10 is 10%of originele amplitude of 70mV. Algemeen aanvaarde videosignalenzijn 30 IRE als minimale eis voor eerlijke beeld.Bedrijf A specs is camera's op 0,01 lux@F1.4 (AGC on).Bedrijf B specs haar camera bij 0,1 lux@F1.4 / 50 IRE (AGG uit).Op het eerste gezicht bedrijf A camera heeft een aantrekkelijker lux waarde, maar wanneer beide camera's zijn in vergelijking naast elkaar onder dezelfde voorwaarden,van de Vennootschap B camera zal veel gevoeliger te zijn bij weinig licht.
Signaal-ruisverhouding: De S / N ratio meet hoe goed een camerasignaal kan uitzenden bij weinig licht conditions.The S / N verhoudinguitgedrukt in decibel (dB). Een zeer gevoelige CCD zal pick-up eenhoger geluidsniveau, zodat in de praktijk de gevoeligheid minder sommigewelke om thenoise minimaliseren. Lawaai is ook evenredig met de temperatuur, dus het is onvermijdelijk om een ​​ruisvrij beeld hebben zonder

CCTV & Video Surveillance Verklarende woordenlijstAuto elektronische sluiter (AES). Kenmerk van een camera om voor lichte veranderingen aan te passen zonder het gebruik van een auto-iris lens.
Auto iris. Een speciale lens van de camera met de mogelijkheid om te openen of automatisch sluit haar iris in reactie op veranderende lichtniveaus.
Tegenlichtcompensatie (BLC). Het vermogen van een digitale beveiligingscamera aan te passen voor de heldere achtergrond verlichting die normaal gesproken dat het onderwerp te donker.
C-mount. Een type camera lens mount dat verschillende lenzen worden verwisseld en gebruikt op een bewakingscamera mogelijk maakt.
CCD. De lichtgevoelige imaging microchip in digitale beveiligingscamera's.
Digitale video recorder (DVR). Een speciale computer die analoge computer beelden converteert naar digitale beelden, comprimeert de beelden, en dan slaat ze om later te bekijken. Een DVR vervangt de time-lapse videorecorder, multiplexer en schakelaar in analoge CCTV-bewakingssystemen.
Duplex. Een elektronisch apparaat voor het opnemen en weergeven camerabeelden tegelijk. Een full-duplex DVR kunt opnemen beelden van de camera tijdens het weergeven van beelden van een andere camera op hetzelfde moment.
Housing. Beschermende behuizing die een camera kan worden geplaatst om het te beschermen tegen de weersomstandigheden buiten.
Lux. Eenheid van de mate van lichtgevoeligheid voor een camera. Gevoelige camera's kunnen werken met lage niveaus van lux.
Multiplexer. Een analoog apparaat gevonden in oudere CCTV-systemen die het mogelijk maakt meerdere camera's tegelijk worden weergegeven op een enkele CCTV Monitor. Multiplexers kan ook gebruikt worden om meerdere camerabeelden overbrengen in een keer over een enkele kabel.
Pinhole camera. Een spy camera met een lens die kan zien door een klein gaatje. Deze camera wordt meestal verborgen.
Power-over-Ethernet (POE). Apparaat waarmee een voor de voeding geven aan een beveiliging macht door middel van een Ethernet-netwerk-kabel.
PTZ. Staat voor pan-tilt-zoom. PTZ-camera's hebben motoren die hen in staat stellen op afstand worden verplaatst up-omlaag, van links naar rechts, en de camera lens in of uit te ingezoomd.
Quad. Analoge CCTV-test-monitor apparatuur die wordt gebruikt om tegelijkertijd weer te geven 4 camera beelden op een monitor.
Real-time opname. Voor digitale video, 30 frames per seconde per camera laat geen schokken in de video.
Bewaking op afstand. De mogelijkheid om een ​​beeld van de camera die op afstand is gelegen, waar het videobeeld wordt verzonden via een telefoonlijn of het internet te bekijken.
RG-59. Een soort coaxiale kabel die wordt gebruikt in CCTV-systemen.
Signaal-ruisverhouding (SNR). De verhouding van videosignaal ruis. Dit is een maat voor de hoeveelheid ruis van de camera bestand is tegen en toch vormen een goed imago. Hoe hoger deze waarde, des te beter de beeldkwaliteit.
Schakel. Een analoog apparaat gevonden in oudere CCTV systemen met meerdere camera-ingangen neemt en geeft deze op een monitor een voor een (in tegenstelling tot een quad).
Time-lapse videorecorder. Een speciale VCR gevonden in analoge CCTV-systemen die zijn ontworpen om te vertragen de opname tarief in om vele uren aan videomateriaal op te slaan op een videoband.
Varifocale lens. Een camera lens waarin de focus niet is vastgesteld en dat kan zowel handmatig als automatisch worden aangepast.
Video gewin. Ook wel video amplificatie, is de toename in videosignaal stroom door een versterker.
Waakhond-timer. De automatische herstart van een DVR-systeem wanneer een probleem wordt gedetecteerd.

Alles over CCTVBullet Camera
Bullet camera's hebben de vorm van cilinders, en krijgen hun naam aan het feit dat ze lijken op kogel cartridges. Bullet camera's worden geleverd met een weerbestendige behuizing en worden vaak gebruikt als onderdeel van outdoor CCTV-bewakingssystemen.
De meeste bullet camera's hebben een vaste 4mm lens. Een 4 mm lens van de camera kunt u gelaatstrekken te zien uit naar ongeveer 35 meter. Een 4 mm lens kan voor ongeveer een 70 ° kijkhoek, dat is de grootste hoek kunt u zonder te lijden aan een vervormd beeld.
Dag-Nacht Beveiligingscamera's
Dag-nacht camera's, ook wel low-level camera's, maken gebruik van een zeer gevoelige digitale chip die scènes vast te leggen in een zeer laag niveau lichtomstandigheden. Gedurende de dag, de camera neemt beelden in kleur, terwijl 's nachts automatisch naar zwart-wit modus wanneer het licht daalt een bepaald bedrag. Deze camera's hoeft wat licht om foto's te nemen, ook al is het licht van de maan of sterren.
Sommige mensen verwarren dag-nacht camera's met infrarood camera's, maar ze zijn niet hetzelfde. Deze laatste gebruik van infrarood verlichting voor hun werking te zien zonder licht op alle.
Dome Camera
Dome camera's krijgt hun naam uit de plastic koepel behuizing die de camera is ingesloten inch Ze worden het vaakst gezien in de detailhandel bedrijven en kantoorgebouwen. Vaak is de koepel is donker getint waardoor het moeilijk te zien waar de camera op gericht.
Dome bewakingscamera's zijn zeer taai en sommige modellen zijn voorzien van high-impact polycarbonaat behuizing die bestand is tegen zware klappen, waardoor ze ideaal voor locaties met een hoog potentieel vandalisme.
Verborgen Spy Camera's
Verborgen camera's, ook wel spy camera's of verborgen camera's, zijn ontworpen om zeer kleine en ofwel aan het zicht onttrokken, verstopt in alledaagse voorwerpen, of vermomd.
De meeste verborgen camera zijn pinhole camera's, die een kleine lens die kan zien door een klein gaatje opening, zoals achter een muur hebben.
Infrarood Camera
Infrarood camera's, ook wel night-vision camera's, maken gebruik van een infrarode lichtbron in de buurt van de cameralens om het gebied te verlichten met infrarood licht, dat mensen niet kunnen zien. Hierdoor kan de infraroodcamera in de omstandigheden te zien met helemaal geen licht, zoals in donkere kantoren 's nachts. Met slechts een kleine hoeveelheid normaal licht, kan een infrarood-camera een foto maken, dat ziet er zo goed als die van overdag. De meeste infraroodcamera's foto's in zwart-wit.
Een probleem dat infrarood bewakingscamera's kan ervaren bij plaatsing in de buitenlucht behuizing is licht reflectie van het glas deksel van de behuizing. Door de cameralens spoelen met de behuizing, kan dit probleem worden geminimaliseerd.
Sommige mensen verwarren infrarood-camera's met dag-nacht camera's, maar ze zijn niet hetzelfde. Deze laatste hebben infrarood verlichting helemaal niet te gebruiken voor hun werking.
Outdoor Beveiligingscamera's
Outdoor beveiligingscamera's zijn ondergebracht in speciale weerbestendige behuizingen of behuizingen die hen beschermen tegen zwaar weer en de temperatuur omstandigheden zoals regen, sneeuw, wind en de zon. Sommige behuizingen maken gebruik van elektrische strip kachels en ventilatoren. De strip kachels helpen om de luchtvochtigheid naar beneden voor de elektronica, te voorkomen dat zich condens vormt op de deksel van de behuizing en de lens van de camera, en geven warmte in koude omgevingen.
Andere beveiligingscamera's bedoeld om te worden geplaatst in een hoge criminaliteit of vandalisme een hoge ruimtes zijn voorzien van zwaar "gepantserde" behuizingen die bestand is tegen zware klappen.
Pan-Tilt-Zoom (PTZ) Beveiligingscamera's
PTZ-beveiligingscamera's zijn voorzien van een gemotoriseerde mount die het mogelijk maakt de camera op afstand te up-down en side-by-side verplaatst. Bovendien heeft de camera een motorzoomobjectief dat kan worden verplaatst in of uit.
Digitale Video Recorders (DVR)
Digitale video recorders (DVR's) hebt vervangen oudere analoge CCTV-systeem apparatuur, zoals multiplexers, quads, time-lapse videorecorders en videobanden in de afgelopen jaren.
Een digitale video recorder kunt live camera beelden of eerder opgenomen videobeelden worden bekeken op uw computer via een computernetwerk of via het internet. Alle digitale video recorder-apparatuur kan worden ingesteld om alleen afbeeldingen waar de beweging wordt gedetecteerd op de camera gezichtsveld op te nemen zijn. Dit hoeft u voor het afspelen van uren video-opnames die niet verandert. Digitale video recorders voor video surveillance zijn verkrijgbaar met 4, 6, 8, 10 en 16 video-camera-ingangen.
Een DVR kan worden aangesloten op een cd-of dvd-brander, harde schijf, of een ander apparaat voor massaopslag. PC-gebaseerde DVR's zijn ook beschikbaar - deze bestaat uit een PCI-kaart die is geïnstalleerd in de computer, samen met software. Dit soort DVR met CD-brander kan worden ingesteld op je e-mail of zelfs u belt op uw mobiele telefoon als er een beweging wordt gedetecteerd op een van de camera's.
Andere kenmerken van een digitale video recorder surveillance systeem zijn onder andere motion sensing, instelbaar alarm triggers en pan-tilt-zoom camera's. Als onderdeel van uw CCTV-pakket, worden alle video-, audio, alarm en controle signalen die via het internet.

Het selecteren van de juiste Security CameraApplicatie. Stel jezelf de vraag voor welk doel u van plan bent een beveiligingscamera of een camera-systeem te gebruiken voor: real-time bekijken, bewaking van de winkel (wat betekent dat het opnemen en opslaan van video-opnames), een kamer van een huis, toegangsdeuren voor een kantoorgebouw, enz.
Kleur vs B & W. Hoe belangrijk is het om de camera beelden hebben in kleur? Zwart-wit bewakingscamera's hebben over het algemeen een grotere gevoeligheid bij weinig licht en zijn dus goedkoper dan een gelijkwaardige kleurencamera's.
Indoor vs Outdoor. Als de camera buiten wordt gemonteerd, zorg en krijgen een passende behuizing voor de milieu-omstandigheden waarschijnlijk zal worden geconfronteerd. Dit kan onder meer regen, sneeuw, warmte, koude, schittering van de zon, vocht en corrosieve atmosfeer.
Vaste lens vs zoomlens. Vaste-lens camera's zijn veel goedkoper dan zoomlenzen. Vraag jezelf af hoe belangrijk het is om te kunnen op afstand in-of uitzoomen een scène.
Vaste mount vs pan-tilt-camera mount. Net als de lens probleem, vraag jezelf af hoe belangrijk het is om te kunnen om de camera naar boven, beneden of van links naar rechts.
Opmerking: Een pan-tilt-zoom (PTZ) camera kan het werk van een aantal vaste mount, vaste lens beveiligingscamera's te vervangen.
Open versus verborgen camera. Heeft u schelen als de bewakingscamera is zichtbaar of geheime operatie van de camera belangrijk?
Real-time vs later te bekijken. Moet u in staat zijn om camerabeelden te bekijken in real-time of is het opslaan van beelden op een videorecorder om later te bekijken aanvaardbaar?
Lokale bezoeker vs remote viewing. Wilt u in staat zijn om beelden te bekijken vanaf elke plek? Dit zou betekenen dat het krijgen van een netwerk-IP-camera die kan worden geraadpleegd via het internet.

Lens SelectiegidsFOCUSLENGTE
De brandpuntsafstand van de lens wordt gemeten in mm en rechtstreeks verband met de hoek van dat zal worden bereikt. Korte brandpuntsafstanden bieden brede kijkhoek en een lange brandpuntsafstanden geworden tele, met smalle invalshoeken. Een "gewone" beeldhoek is vergelijkbaar met wat we zien met onze eigen ogen, en heeft een relatief focale lengte gelijk aan de pick-up apparaat. Onze online lens calculator is een eenvoudig te gebruiken apparaat voor het schatten van brandpuntsafstand, object dimensie en invalshoeken.
F STOP
De lens heeft meestal twee metingen van diafragma of het diafragma, het maximale diafragma (minimum F stop) wanneer de lens is volledig open, en het kleinste diafragma (maximaal F halte) vlak voor de lens volledig sluit. De diafragma heeft een aantal effecten op het uiteindelijke beeld. Een laag minimum F stop betekent dat de lens kan meer licht in het donker voorbij, zodat de camera een beter beeld te produceren 's nachts. Er kunnen maximaal diafragma kan het nodig zijn, waar er een zeer hoge mate van licht of reflectie, want dit zal voorkomen dat de camera "de lucht in", en het handhaven van een constante video-niveau. Alle auto iris lenzen worden geleverd met Neutral Density plek filters om het maximale diafragma te vergroten. De F-stop ook direct invloed op de scherptediepte.
C of CS MOUNT
Moderne camera's en lenzen zijn over het algemeen CS mount. Met CS-mount camera's, kunnen beide soorten lenzen worden gebruikt, maar de C-mount lens heeft een 5mm ring te worden aangebracht tussen de camera en de lens om een ​​scherp beeld te krijgen. Met een C mount camera's is het niet mogelijk om CS-mount lenzen.
SCHERPTEDIEPTE
De scherptediepte betrekking op het gebied binnen het gezichtsveld is in focus. Een grote scherptediepte betekent dat een groot deel van het gezichtsveld is gericht, van voorwerpen nabij het objectief tot oneindig. Een ondiepe scherptediepte heeft slechts een klein deel van het gezichtsveld in focus. De scherptediepte wordt beïnvloed door verschillende factoren. Een groothoeklens heeft over het algemeen een grotere scherptediepte dan een telelens en een hogere F stop-instelling heeft meestal een grotere scherptediepte dan een lagere instelling. Met de auto iris lenzen, de automatische aanpassing van de opening betekent ook een constante variatie van scherptediepte. De kleine scherptediepte het duidelijkst nachts wanneer de lens volledig open is de scherptediepte op zijn minimum. Voorwerpen die in beeld waren tijdens de dag kan na verloop van aandacht 's nachts.
AUTO of MANUAL IRIS
Over het algemeen hebben we de neiging om auto iris lenzen van buitenaf, waar er verschillen in de verlichtingsniveaus te gebruiken. Handmatige iris lenzen worden normaal gesproken gebruikt voor interne toepassingen, waarbij het lichtniveau constant blijft. Echter, met de invoering van elektronische iris-camera's is het nu mogelijk om handmatige iris lenzen te gebruiken in verschillende lichtomstandigheden en de camera moet elektronisch te compenseren. Er zijn verschillende overwegingen om deze optie al is: de instelling van de F-stop kritiek wordt, als de iris wordt volledig geopend, zodat de camera aan het werk 's nachts, de scherptediepte zeer gering zal zijn en het kan moeilijker zijn om scherp te bereiken richten zich zelfs tijdens de dag. De camera kan blijven normaal videoniveaus, maar niet van invloed op de scherptediepte. Als de iris wordt gesloten om de scherptediepte te vergroten, zullen de prestaties bij weinig licht van de camera worden verminderd.
VIDEO DRIVE of DIRECT DRIVE
Met de auto iris lenzen is het noodzakelijk om de controle van de werking van de iris om een ​​perfecte foto op peil te houden. Video aangedreven lenzen bevatten versterkerschakelingen het videosignaal van de camera te zetten in iris motorbesturing. Met directe aandrijving lenzen, moet de camera bevat de versterker circuits, en de lens nu alleen bevat de galvanometrische iris motor waardoor het minder duur. De beslissende factor is afhankelijk van de auto-iris uitgang van de camera. De meeste hebben nu beide typen.

Field of View Sample3,6 mmAfbeelding gebied 49'w x 35'h
6mmAfbeelding gebied 29'w x 21'h

8mmAfbeelding gebied 22'w x 16'h
15mmAfbeelding gebied 1'w x 9'h

55mmGebied Figuur 3.25 'w x 2.50 "h

1 comment:

  1. Ik heb een vraag. De website natuursteen-werkblad.be lijkt te zijn geinspireerd op fashion blogs. Ze verkopen alleen geen jurken maar stenen zoals terrazzo, graniet, composiet, keramiek. Wat vinden jullie van de website natuursteen-werkblad.be. Top of flop?

    ReplyDelete