Tuesday 13 March 2012

CCTV Ordliste og betydninger

Hvad er "Resolution"Vi har alle været i en elektronisk butik, hvor de har en bred vifte af plasma og LCD-skærme monteret ved siden af ​​hinanden. Vi hører udtrykket "højere opløsning" i en salgstale. Når vi refererer til "opløsning", det betyder blot den "overordnede billede skarphed", og måles ved at tælle både horisontale linjer (lodret opløsning) og lodrette linjer (vandret opløsning) af et billede. Se nedenstående diagram. De hvide linier er også tælles som en linje i billedet. Med andre ord, kvantificerer opløsning, hvor tæt de linier til hinanden og alligevel være synligt tælles. Jo højere antallet af tv-linjer, jo højere opløsning og flere detaljer, vi kan se.




Lodret opløsning

Vandret opløsning



Nærbillede af et typisk CRT farveskærm


Men når vi taler om "opløsning" i form af et CCTV-kamera, vi kun henvise til det "horisontale opløsning", fordi vi ikke kan ændre den lodrette opløsning, som er begrænset til nummeret er defineret af tv-scanning-system. (Vi kan ændre den vandrette opløsning, og det afhænger af den horisontale opløsning af et kamera, kvaliteten af ​​de transmissions-medier, og løsning af skærmen.)
Den horisontale opløsning af et kamera behandles lidt anderledes i modsætning til den lodrette opløsning. Den horisontale opløsning er også defineret ved antallet af lodrette linjer, der kan opfanges af et kamera og gengives på en TV-skærm, men vi tæller kun de lodrette linjer baseret på tv-skærmformat på 4:3, for at bevare den naturlige andel af et billede. For eksempel, vil 550 tv-linjer for horisontal opløsning svarer til et maksimum på ca 733 linier (550 x 4/3) på tværs af en skærm. Det er derfor, vi kalder den horisontale opløsning som "TV Lines (TVL)" i stedet for bare "lodrette linjer". Med andre ord, hvis et kamera producenten siger, at deres kamera understøtter 550TVL resolution betyder det, at kameraet udsender sin tv-billedet til at understøtte en skærm med opløsning på 550 tv-linjer, baseret på tv-skærmformat på 4:3. Husk, at løsningen af ​​kameraet er kun så god som den opløsning produktion af skærmen.
CCTV-kameraer kan inddeles i to grupper: høj opløsning kamera og standard opløsning kamera, i form af CCD opløsning. CCD opløsning er forskellig fra kameraet opløsning. Hvis du bruger et kamera specifikation ark, kan du finde specifikationer navngivet "Antal af totale pixels" eller "Antallet af effektive pixel". Disse specifikationer fortælle dig, hvad resolution CCD bruges i dette kamera. I almindelighed, et kamera, som anvender en CCD med opløsningen af ​​380k (768 x 494) effektive pixel er et højopløsningskamera. Hvis et kamera bruger en CCD med en opløsning på 250K (510 x 492) effektive pixels, betragtes det som en standard opløsning kamera. Høj opløsning (380k effektive pixel) CCD anvendes til at fremstille et kamera med 480 TVL opløsning og derover. På den anden side bruger et kamera, som understøtter en lavere opløsning end 480TVL, et CCD med 250K effektive pixel. Således kan man sige, at der kan være en betydelig forskel i skarphed mellem 420TVL og 480TVL kameraer. Hvis du ser et kamera, der anvender en CCD med 250K effektive pixels, men er annonceret som 480TVL resolutioner eller derover, vil det være klogt at bekræfte den faktiske opløsning. Ellers vil du ende med at betale mere, end du burde.Nu hvor du har en forståelse af, hvad beslutningen betyder, måske nogle af jer spekulerer på, hvordan vi kan tælle tv-linjer til at bestemme graden af ​​opløsning. Der er flere industrielle / internationale standarder for at teste graden af ​​opløsning, såsom IEEE-208, VVM-1956, CCTV Labs Test, osv. CCTV producenter udføre opløsning test baseret på disse standarder.

Hvad er "Effektiv Pixel"Ifølge definitionen anført på Standard "DCG-001-translation-2005", er effektive pixel til pixel i billedet (CCD), der modtager input lys gennem den optiske linse, og som effektivt afspejles i de endelige output data billedet. Enkelt effektive pixel er de pixels, der faktisk anvendes til at fremstille det endelige billede. De resterende ubenyttede pixels tælles ikke med i den effektive pixel, men snarere findes i alt Pixel specifikationen.
Se nedenstående figur, der beskriver de pixel-relaterede definitioner. Den rektangulær kasse med den optiske sorte område er en CCD. I figuren kan du se billedet cirkel med en linse. Kredsen kan justeres ved at ændre den fokale længde af en linse. Den optiske sort område ikke anvendes. Område C er også en del af de effektive pixels men dette område er ikke garanteret af en opto-elektrisk konvertering element leverandør. Således ville det maksimale antal effektive pixels er garanteret af en CCD-producenten være op til område B. Område A er antallet af effektive pixels begrænset af et billede cirkel af en linse, og dette område kan udvides op til Område B ved at justere fokus Længden af ​​en linse. Hvis billedet cirkel med en linse er større end Område B, Område A vil blive begrænset af område B.


Fig1. Pixel-relaterede Definitioner


Område A: Antallet af effektive pixels begrænset af et billede cirkel med en linseOmråde B: Maksimalt antal effektive pixels garanteret af en opto-elektrisk konvertering element leverandørOmråde C: Maksimalt antal effektive pixel på en CCDOmråde D: samlede antal pixels på en CCDEn CCD producent beskrives både den samlede pixel og effektive pixel-specifikationer, og de fleste kamera producenter bruger de specs til deres eget formål. Dog vil nogle kameraproducenter kun angive det samlede antal pixels (eller kan beskrives som "antal pixels") på deres specifikation ark. Dette er så de kan bruge det til deres fordel, når markedsføringen af ​​deres produkt. Dette spørgsmål har givet anledning til en del forvirring blandt forbrugerne, når man sammenligner forskellige mærker af samme produkt.
Som vi diskuterede i det foregående nummer, CCTV kamera producenter overvejende bruger en CCD med 250K (510H x 492V) effektive pixels til at gøre en CCTV-kamera under 480TVL opløsning og en 380k (768V x 494H) effektiv pixel CCD til at gøre en 480TVL eller højere opløsning kamera, medmindre de udtrykkeligt angiver, at de bruger en speciel CCD.
Nu hvor du har en bedre forståelse af, hvad en effektiv pixel er, og den forskel i forhold til den samlede pixel, kan du gennemgå et kamera spec ark til nøjagtighed og døm selv integriteten af ​​produktet.

Hvad er "LUX"Den lux (symbol: lx) er det internationale system af enheder (SI-enhed) af belysningsstyrken og lysende emittance. SI-enhed er den moderne form fordet metriske system og er generelt et system af måleenheder.Lux anvendes i fotometri som et mål for intensiteten, som det opfattesmed det menneskelige øje, at lys rammer eller passerer gennem en overflade.I CCTV branchen, er Lux defineret som hvor følsom kameraet erunder dårlige lysforhold conditions.If du ser på en specifikation ark,følsomheden er defineret af et antal, men mere specifikt, vilefterfulgt af en F-nummer.
Hvad betyder alt dette betyde?
Før vi kan fortolke lux rating, ville det være nyttigt at definere den videnskabelige betydning af lux.
Hvad er "videnskabelig definition af Lux"?
Lux er en oprindelse enhed baseret på lumen. En lux er lig med et lumenper kvadratmeter, lumen er den måleenhed, lysstrøm, et mål forkraften af ​​lys opfattes af det menneskelige øje.
1 lx (lux) = 1 lm/m2 (lumen per kvadratmeter)
Forskellen mellem lux og lumen er lux tagerhensyntagen det område, hvor lysstrøm spredes.
For nemheds skyld, siger lad os en lommelygte er 100 lumen og lyser op i enområde, der er en kvadratmeter. Den faktiske belysning vil være100 lux. Lad os nu tage det samme lommelygte, og tage det til et områdeder er spredt ud over 10 kvadratmeter.Dette vil give en lysdæmper belysning af kun 10 lux.
Nedenstående diagram vil give dig en idé om, hvordan lys en lux er i praksis.


Hvordan lux bestemmes?
Lux er en subjektiv værdi og er bestemt af hver enkelt fabrikantsmetode til testing.You kan have set følsomhed udtryktsom 0.5lux er 0.5lux @ F2.0, 0.5lux/F1.2 eller andre variations.Thereingen standard ISO regulering, når det kommer til måling af lux, sådet samme kamera kan vurdere en anden lux fra forskellige fabrikanter.Årsagen er, fordi producenterne ikke bruger de samme parametre, når der testes lux.
Resultatet vil afhænge af følgende faktorer:
F Stop: F stop på en linse er arealet af den blænde, der bestemmermængden af ​​lys tillades at komme ind i CCD sensor.The sænkeF-stop nummer, jo mere lys er i stand til at absorbere.


Som det ses i dette diagram ovenfor lavere nummeret er, jo størreåbningen er, hvilket betyder absorptionen af ​​lys er megetstørre påvirker lux af kameraet. dvs. 1 lux / F10 lig0,01 lux / F1.0, da det vil absorbere 10 gange mere lys end F10 linse.
Farvetemperatur: karakteristiske for synligt lys, der eri Kelvin (K). Det er vigtigt, hvor Kelvin miljøkameraet følsomhed testes under. Som synes i diagrammetnedenfor, indeholder hver farvetemperatur har sin egen bølgelængde (nm).Høj farvetemperatur sådan 5.000 K eller mere, er køligtblå, som har lav bølgelængde (~ 400 nm). Lav farvetemperatursådan 3.000 K under, repræsenterer varm gullig rød farve, som harhøjere bølgelængde (~ 800 nm). Imidlertid er denne forskel i bølgelængdevil bringe kritiske forskel i lux test. Spektrum af 500 nm lyskilde vil producere flere elektroner end 700 nm lyskilde.


Refleksion forhold: Refleksion forholdet mellem objekt og det er baggrundeni væsentlig grad vil forvride målingen. Et formål med 100%refleksion sats vil generere 100 gange mere lys på målplanetog derefter et objekt med 1% refleksion sats
IRE: Enhed bruges til at måle sammensatte videosignaler. 100 IRE ligtil 700mV, er dette fuld video signal, som vil fungere på den bedste billedkvalitet, kontrast og lysstyrke. 50 IRE er halvdelen af ​​det og 10 IRE er 10%eller oprindelige amplitude eller 70mV. Generelt acceptable videosignalerer 30 IRE som minimum kravet om rimelig billede.Virksomhed A specs det kamera på 0,01 lux@F1.4 (AGC tændt).Selskabets B specs det kamera på 0,1 lux@F1.4 / 50 IRE (AGG off).Ved første øjekast, har Virksomhed A kamera et mere tiltalende lux værdi, men når begge kameraer sammenlignes side om side under de samme betingelser,Selskabets B-kamera vil være langt mere følsom under dårlige lysforhold.
Signal-/støjforhold: S / N Ratio måler, hvor godt et kameraSignalet kan sende i svagt lys betingelser.I S / N-forholdet erudtrykt i decibel (dB). En meget følsom CCD vil afhente enhøjere støjniveau, så i praksis følsomheden reduceres noglehvad for at minimere thenoise. Støj er også proportional med temperaturen, så det er uundgåeligt at have et støjfrit billede uden

CCTV & Video Surveillance OrdbogAutomatisk elektronisk lukker (AES). Funktion af et kamera for at justere for lette ændringer uden brug af en auto-iris objektiv.
Auto iris. En særlig kameralinsen med evnen til at åbne eller lukke iris automatisk som reaktion på skiftende lysniveauer.
Back-Light Compensation (BLC). Evnen af ​​en digital sikkerhedskode kameraet for at justere for lys baggrund belysning, som normalt ville forårsage underkastet for mørke.
C-mount. En type kamera objektivfatningen gør det muligt for forskellige linser at swappet ud og bruges på et overvågningskamera.
CCD. Den lysfølsomme imaging mikrochip findes i digitale overvågningskameraer.
Digital Video Recorder (DVR). En særlig computer, der konverterer analoge computerbilleder til digitale billeder, komprimerer billederne, og derefter gemmer dem til senere brug. En DVR erstatter time-lapse video, multiplekser og omskifter findes i analoge CCTV-overvågningssystemer.
Duplex. Et elektronisk apparat, der anvendes til at registrere og vise billeder fra kameraet på samme tid. En fuld-duplex DVR kan optage billeder fra kameraet, mens der vises billeder fra et andet kamera på samme tid.
Boliger. Beskyttende indkapsling, et kamera kan placeres for at beskytte den mod uden vejrforhold.
Lux. Måleenhed af lys følsomhed for et kamera. Følsomme kameraer kan operere med lave niveauer af lux.
Multiplexer. En analog enhed, der findes i ældre CCTV-systemer, der tillader flere kameraer, der skal vises samtidigt på en enkelt CCTV Monitor. Multiplexers kan også bruges til at overføre flere billeder fra kameraet på én gang via et enkelt kabel.
Pinhole kamera. En spion kamera med et objektiv, der kan se gennem et lille hul. Disse kamera er normalt skjult.
Power-over-Ethernet (PoE). Enhed, der tillader en at overføre magt til en sikkerhed magten via et Ethernet-netværkskabel.
PTZ. Står for pan-tilt-zoom. PTZ kameraer har motorer, der tillader dem at være fjernstyrede flyttes op og ned, fra side til side, og kameralinsen zoomet ind eller ud.
Quad. Analog CCTV test monitor udstyr, der anvendes til at vise 4 kamera billeder samtidigt på en enkelt skærm.
Real-tid optagelse. For digital video giver 30 frames-per-sekund per kamera ikke livagtigt i videoen.
Fjernovervågning. Evnen til at se et kamera billede, der er placeret fjernt, hvor videobilledet er transmitteret over en telefonlinje eller internettet.
RG-59. En type af et koaksialkabel, der anvendes i CCTV systemer.
Signal-støjforhold (SNR). Forholdet mellem video-signal til støj. Det er et mål for, hvor meget signal støj kameraet kan modstå og stadig præsentere et godt image. Jo højere dette tal er, desto bedre billedkvalitet.
Skift. En analog enhed, der findes i ældre CCTV-systemer, der tager flere kameraindgange og viser dem på en skærm, en ad gangen (i modsætning til en quad).
Time-lapse video. En særlig VCR fundet i analoge CCTV-systemer med henblik på at bremse optagelsen sats for at gemme mange timers video optagelser på en enkelt videobånd.
Variabel brændvidde. Et kamera linse, hvor fokus ligger ikke fast, og der kan justeres enten manuelt eller automatisk.
Video gevinst. Også kaldet video forstærkning, det er stigningen i videosignalet magten ved en forstærker.
Watch-hund timer. Den automatiske genstart af et DVR system, når der registreres et problem.

All About CCTVBullet kamera
Bullet kameraer er formet som cylindere, og få deres navn fra det faktum, at de ligner stående patroner. Bullet kameraer kommer med vejrbestandige huse, og bruges ofte som en del af udendørs CCTV-overvågningssystemer.
De fleste bullet kameraer har en fast 4mm linse. En 4mm kameralinsen giver dig mulighed for at se ansigtstræk ud til cirka 35 meter. En 4mm linse giver leverer omkring en 70 ° betragtningsvinkel, som er den største vinkel, man kan have uden at lide billede forvrængning.
Day-Night Overvågningskameraer
Dag-nat kameraer, også kaldet low-level kameraer, ansætte en meget følsom digital chip, der kan opfange scener i meget lavt niveau lysforhold. I løbet af dagen, tager kameraet billeder i farve, mens natten den automatisk skifter til sort-hvid tilstand, når lysniveauet falder til et vist beløb. Disse kameraer har brug for lidt lys for at tage billeder, selv om det er lyset fra månen eller stjernerne.
Nogle mennesker forveksler dag-nat kameraer med infrarøde kameraer, men de er ikke det samme. Sidstnævnte bruger infrarød belysning til deres drift til at se uden lys overhovedet.
Dome Kamera
Dome kameraer får deres navn fra plast kuppel hus, at kameraet er lukket i. De er som oftest ses i detailforretninger og kontorbygninger. Ofte kuplen er mørk tonet gør det svært at se, hvor kameraet peger.
Dome sikkerhed kameraer er meget hård, og nogle modeller leveres med høj-effekt polycarbonat huse, der kan modstå kraftige slag, hvilket gør dem ideelle til steder med stort potentiale hærværk.
Skjulte spion kameraer
Skjulte kameraer, også kaldet spion kameraer eller skjulte kameraer, er designet til at være meget lille og enten skjult, skjult i dagligdags genstande, eller forklædt.
Mest skjult kamera er pinhole-kameraer, som byder på en lille linse, der kan se gennem et lille hul åbning, såsom bag en mur.
Infrarødt kamera
Infrarøde kameraer, også kaldet nat-vision kameraer, bruge en infrarød lyskilde i nærheden af ​​kameralinsen til at belyse området med infrarødt lys, som folk ikke kan se. Dette gør det muligt for infrarødt kamera til at se i forhold med ingen lys overhovedet, såsom inde mørke kontorer om natten. Med kun en lille mængde af normal lys, kan et infrarødt kamera tage et billede, der ser så god som i dagtimerne. De fleste infrarøde kameraer tager billeder i sort-hvid.
Et problem, at infrarøde overvågningskameraer kan opleve, når de placeres i udendørs kabinetter er lys refleksion fra forsiden glaslåg af huset. Ved at placere kameralinsen skylles med huset, kan dette problem minimeres.
Nogle mennesker forveksler infrarøde kameraer med dag-nat-kameraer, men de er ikke det samme. Sidstnævnte ikke bruge infrarød belysning til deres drift.
Udendørs Overvågningskameraer
Udendørs sikkerhed kameraer er placeret i specielle vejrbestandige indhegninger eller huse, der beskytter dem mod hård vejr-og temperaturforhold, såsom regn, sne, vind og sol. Nogle kabinetter udnytter elektriske båndvarmelegemer og fans. De båndvarmelegemer hjælpe med at holde fugt ned for elektronikken, forhindrer at der dannes kondens på husets dæksel og kameralinsen, og tilvejebringer varme i kolde omgivelser.
Andre overvågningskameraer beregnet til at blive placeret i høj kriminalitet eller high-hærværk områder har tough "pansrede" indhegninger, der kan modstå kraftige slag.
Pan-Tilt-Zoom (PTZ) Overvågningskameraer
PTZ sikkerhedskameraer har en motoriseret montering gør det muligt for kameraet at blive bevæget afstand op-ned og side-ved-side. Desuden har kameraet en motoriseret zoomlinse, som kan bevæges ind eller ud.
Digital Video Recorders (DVR)
Digitale videooptagere (DVR) har erstattet ældre analoge CCTV-system udstyr såsom multipleksere, quads, time-lapse videooptagere og videobånd i løbet af de sidste par år.
En digital videooptager giver levende billeder fra kameraet eller tidligere optaget video billeder kan ses på din computer via et computernetværk eller over internettet. Alle digital videooptager udstyr kan være opsætningen til kun at optage billeder, hvor bevægelse er opdaget på kameraets synsfelt. Dette sparer dig fra at skulle afspille timers video-optagelser, der ikke ændrer. Digitale videooptagere til videoovervågning fås med 4, 6, 8, 10 og 16 video-kamera indgange.
En DVR kan tilsluttes til en cd eller dvd-brænder, harddisk eller anden lagerenhed. PC-baserede DVR'er er også tilgængelige - disse består af et PCI-kort, der er installeret på computeren sammen med software. Denne form for DVR med cd-brænder kan indstilles til at e-maile dig eller endda ringe til dig på din mobiltelefon, hvis en bevægelse er opdaget et af kameraerne.
Andre funktioner i en digital videooptager-overvågningssystem omfatter motion sensing, valgbare alarmen udløses og pan-tilt-zoom kamera support. Som en del af dit CCTV pakke, alle video, audio, alarm og kontrol signaler, der sendes over internettet.

Valg af den rigtige Security CameraAnvendelse. Spørg dig selv, til hvilket formål du vil bruge en sikkerhed kamera eller et kamera system til: real-time visning, butik overvågning (hvilket betyder, at registrering og lagring af video-optagelser), et værelse i et hus, adgang døre til en kontorbygning, etc.
Color vs B & W. Hvor vigtigt er det at have kameraets billeder i farver? Sort-hvide overvågningskameraer har generelt større følsomhed ved lave lysniveauer, og derfor er billigere end en tilsvarende farvekameraer.
Indendørs vs Outdoor. Hvis kameraet er monteret udendørs, så sørg for og få en passende indkapsling for de miljømæssige forhold forventes at blive stødt. Dette kan omfatte regn, sne, varme, kulde, sol blænding, fugt og korroderende atmosfære.
Fast linse vs zoomobjektiv. Fast linse kameraer er langt billigere end zoomobjektiver. Spørg dig selv, hvor vigtigt det er at være i stand til at fjernstyre zoome ind eller ud en scene.
Fast mount vs pan-tilt kamera mount. Svarende til linsen spørgsmål, så spørg dig selv, hvor vigtigt det er at være i stand til at bevæge kameraet op, ned eller fra side til side.
Bemærk: En pan-tilt-zoom (PTZ) kamera kan erstatte jobbet af flere faste mount, faste linse overvågningskameraer.
Open vs skjult kamera. Bekymrer du dig om sikkerhed kamera er synlig eller skjult betjeningen af ​​kameraet vigtigt?
Real-tid vs senere visning. Har du brug for at kunne se billeder fra kameraet i realtid eller lagring af billeder på en video-optager til senere brug acceptabel?
Lokal visning vs ekstern visning. Vil du kunne se billeder fra hvor som helst? Dette ville betyde, at få et netværk, IP-kamera, der kan tilgås via internettet.

Lens Selection GuideBRÆNDVIDDE
Brændvidden af ​​linsen er målt i mm og direkte vedrører synsvinklen, som vil blive opnået. Korte brændvidder giver brede synsvinkler og lange brændvidder bliver teleobjektiv, med smalle synsvinkler. En "normal" synsvinkel svarer til, hvad vi ser med vores eget øje, og har en relativ brændvidde svarende til pick up enhed. Vores online linse lommeregner er en simpel at bruge enheden til estimering af brændvidde, objekt dimension, og synsvinkler.
F STOP
Objektivet har normalt to målinger af F-stop eller Aperture, den maksimale blændeåbning (mindste F-stop), når objektivet er helt åben, og den minimale blænde (maksimum F stop) lige før linsen helt lukker. F stoppet har en række virkninger på det endelige billede. En lav minimum F-stop vil betyde, at linsen kan passere mere lys i mørke forhold, så kameraet for at producere et bedre image natten. En maksimal F-stop kan være nødvendig, hvis der er et meget højt niveau af lys eller refleksion, da dette vil forhindre, at kameraet fra "hvilling ud", og hjælpe med at opretholde et konstant video niveau. Alle auto-iris linser leveres med Neutralfiltre stedet for filtre til at øge den maksimale F-stop. F-stop også direkte påvirker dybdeskarpheden.
C eller CS MOUNT
Moderne kameraer og objektiver er generelt CS mount. Med CS monterede kameraer, kan begge typer linser kan anvendes, men C-mount linsen kræver 5mm ring, der skal monteres mellem kameraet og linsen for at opnå et fokuseret billede. Med C monterede kameraer er det ikke muligt at anvende CS monterede linser.
Feltdybde
Skarphedsdybde refererer til området inden for synsfeltet, der er i fokus. En stor dybdeskarphed betyder, at en stor procentdel af synsfelt er i fokus, fra genstande tæt på linsen ofte til uendelig. En dybdeskarphed har kun en lille del af synsfeltet i fokus. Dybdeskarphed påvirkes af flere faktorer. Et vidvinkelobjektiv har generelt en større dybdeskarphed end et teleobjektiv, og en højere F-stop indstilling typisk har en større dybdeskarphed end en lavere indstilling. Med autoiris linser også automatisk justering af åbningen betyder konstant variation dybdeskarphed. Den lille dybdeskarphed er tydeligst om natten, når linsen er helt åben, og dybdeskarpheden er på sit minimum. Objekter, der var i fokus i løbet af dagen kan blive ude af fokus natten.
AUTO eller MANUAL IRIS
Generelt har vi tendens til at bruge auto-iris linser eksternt, hvor der er variationer i lysniveauer. Manuelle iris linser bruges normalt til interne applikationer, hvor lysniveau forbliver konstant. Men med indførelsen af ​​elektroniske iris kameraer er det nu muligt at bruge manuelle iris linser i forskellige lysforhold, og kameraet skulle elektronisk kompenserer. Der er flere overvejelser til denne indstilling om: indstillingen af ​​F-stop bliver kritisk, hvis iris er helt åben for at tillade kameraet at arbejde om natten, vil dybdeskarpheden være meget lille, og det kan være sværere at opnå skarpe koncentreres selv i løbet af dagen. Kameraet kan opretholde normale video-niveauer, men det kan ikke påvirke dybdeskarphed. Hvis iris er lukket for at forøge dybden af ​​feltet, vil svagt lys af kameraet reduceres.
VIDEO DRIVE eller Direct Drive
Med autoiris linser er det nødvendigt at styre driften af ​​iris til at opretholde perfekt billede niveauer. Video drevne linser indeholder forstærkerkredsløbet at konvertere videosignalet fra kameraet til iris motorstyring. Med direkte drev linser, skal kameraet indeholde forstærkerkredsløbet, og linsen nu kun indeholder galvanometric iris motoren gør det billigere. Den afgørende faktor afhænger af auto iris udgangen af ​​kameraet. Mest nu begge typer.

Field of View Sample3.6mmBillede området 49'w x 35'h
6mmBillede området 29'w x 21'h

8mmBillede området 22'w x 16'h
15mmBillede området 1'w x 9'h

55mmBillede området 3,25 "w x 2,50 'h

No comments:

Post a Comment